WIL JE MEER INFO OVER HET LESAANBOD?

BEKIJK HET LESAANBOD
Lijkt het jou leuk om bij De Dansfabriek te komen dansen, geef je dan nu hier op! Inschrijven doe je digitaal of op papier.

Wij snappen dat je eerst zeker wilt weten dat de lessen zijn wat je ervan verwacht. Daarom kun je je ook eerst alleen opgeven voor een gratis proefles via info@dedansfabriek.nl of 0639464097. Vermeld hier je naam, leeftijd en het lesuur dat je wilt uitproberen.

Weet je al zeker dat je bij ons wilt komen dansen of was de proefles zo’n succes dat je hebt besloten te blijven? Vul dan hieronder digitaal ons inschrijfformulier in. Je kunt hier ook nog een proefles invullen!

Liever op papier? Dat kan natuurlijk ook! Download dan via de button de printversie van ons inschrijfformulier.

  • Stuur De Dansfabriek een mailtje met in de bijlage je ingevulde inschrijfformulier (zorg dat we duidelijk zien wat jij hebt getypt en wat wij). Ons e-mailadres is info@dedansfabriek.nl
  • Geef je ingevulde inschrijfformulier even af bij De Dansfabriek of doe hem op de post. De Dansfabriek, Esdoornlaan 32, 4902 TP Oosterhout.
 PRINTVERSIE INSCHRIJFFORMULIER   ALGEMENE VOORWAARDEN 

DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER

Voor- en achternaam

Straatnaam + huisnummer

Postcode + woonplaats

Telefoonnummer

Telefoonnummer leerling zelf

E-mailadres

Geboortedatum + geboorteplaats

Proefles op

Lesdag

Lesuur

Rekeningnummer (Let op: IBAN)

Naam rekeninghouder

Woonplaats rekeninghouder

Machtiging
Hierbij machtig ik De Dansfabriek om maandelijks het contributiebedrag automatisch van mijn (post)bankrekeningnummer af te laten schrijven.

Algemene voorwaarden
Hierbij ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van De Dansfabriek.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconVisit Our Blog