LESAANBOD

SCHRIJF JE NU IN!
KIDS DANCE / ALGEMENE DANSVORMING

In deze les laten we op een speelse en creatieve manier kinderen vanaf 3 jaar kennismaken met dans. De kinderen krijgen dansjes aangeleerd op de nieuwste kinderliedjes van het moment, welke voor hen zeer herkenbaar zijn. Uiteraard besteden we ook aandacht aan techniek en houding, zodat de kinderen zich verder kunnen ontwikkelen. Maar boven alles staan plezier en gezelligheid voorop in deze les!

PEUTERDANS

Deze les is voor de allerkleinsten. We doen alles in de les op spelende wijze en kiezen uiteraard liedjes die bij de leeftijd van de kinderen hoort, maar ook herkenbaar is voor hen. En natuurlijk draait deze les om plezier. Hoe leuk is het om te spelen op muziek en dansjes te doen?

HIPHOP / STREETDANCE

De Dansfabriek geeft Hiphop/Streetdance lessen voor alle leeftijden. De allerkleinsten zijn welkom bij de uren Hiphop/Streetdance Kids en de tieners bij Hiphop/Streetdance Teens. Ook voor de volwassen dansers hebben we een aantal uren Hiphop/Streetdance Volwassenen.

In de Hiphop/Streetdance lessen wordt er gebruikgemaakt van muziekstijlen zoals R&B, Hiphop en Urban House. Ook ben je op het gebied van streetdance nooit uitgeleerd, want de stijlen veranderen voordurend. Bij De Dansfabriek zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste stijlen en deze zie je zeker terugkomen tijdens de danslessen.

JAZZDANCE

Bij De Dansfabriek staan er iedere dag wel Jazzdance lessen op het rooster. We hebben Jazzdance voor de allerkleinsten, tieners en volwassenen.

Voor een zeer brede dansontwikkeling is jazzdance het perfecte uur. We werken voornamelijk aan techniek en er wordt lekker veel gedanst. We dansen op diverse soorten muziek, van Top 40 tot aan moderne jazz en musical. Tijdens de lessen voor de kinderen wordt er natuurlijk ook gebruikgemaakt van muziek uit bijvoorbeeld de Kids Top 20. Zo is de jazzles volledig aangepast aan de leeftijdsgroep.

De Jazzdance lessen staan voor hard werken, maar het dansplezier blijft altijd op nummer 1 staan. Dus vind je het leuk om te dansen en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van dans? Dan zijn deze lessen zeker iets voor jou.

ZUMBA

De Zumba lessen bij De Dansfabriek zijn erg energiek, gezellig en vooral intensief. Met een mix van fitness en dans werken we ons een uur lang in het zweet. In de dansjes komen Latijnse dansstijlen als de salsa, de samba, de merengue en de flamenco terug.

Het hele lichaam wordt gebruikt tijdens deze lessen. Aan het einde van de les heb je dan ook zeker het gevoel dat je fanatiek gesport hebt!

BOYS ONLY

Bij De Dansfabriek zijn er lessen Boys Only voor jongens vanaf 10 jaar en ouder. Pim geeft deze lessen Boys Only aan de jongens. Ook zijn er een aantal Hiphop/Streetdance Kids lessen waar jongens en meisjes in een groep zitten. Kijk hiervoor ook op ons rooster.

MODERN

Bij De Dansfabriek hebben we nu ook de les Modern. Modern is dansen met emotie. Tijdens deze lessen gaan we ons verdiepen in het verhaal van de dans en de muziek. Er is extra aandacht voor het het uiten van je gevoel en hoe je dit in de dans kunt stoppen.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconVisit Our Blog