HET TEAM

SCHRIJF JE NU IN
HET TEAM

WIJ STELLEN AAN JE VOOR…

Zonder dansdocenten geen danslessen en dus ook geen dansplezier. We stellen ons team hieronder graag aan jullie voor!

Tamara Snoeren
Eigenaresse & Docente

Na het behalen van mijn zwemdiploma kon ik niet wachten om met dansen te beginnen. En ik ben er nooit meer mee gestopt. Niet zo gek dat ik na het behalen van mijn middelbare schooldiploma niets liever wilde dan een dansopleiding te gaan volgen, een plan B was er niet! Dans is niet alleen mijn passie en beroep, het is meer dan dat. Het is mijn leven. Na jarenlang te hebben opgetreden en les te hebben gegeven bij andere dansstudio's besloot ik acht jaar geleden dat het tijd werd om de gok te wagen. Ik ging mijn droom, het hebben van een eigen dansstudio, achterna. Mijn droom werd werkelijkheid op 7 september 2009, in mijn eentje begon ik met De Dansfabriek. En nu, een aantal jaar later, heb ik een mooi team van docenten naast me staan. Geen dag heb ik spijt gehad van de beslissing om mijn droom achterna te gaan. Ik ben zo blij dat ik mijn kennis en creativiteit dagelijks mag delen met de leerlingen van mijn eigen dansstudio. Het is heerlijk om alle verschillende soorten lessen te geven en zo jong en oud te laten dansen. Ik geef lessen Kidsdance, Jazzdance, Modern, Hiphop/Streetdance, Zumba en Jump and Dance. Ook geniet ik er intens van om mijn wedstrijdteams te zien strijden op wedstrijden en de passie voor dans in alle dansers te zien. Ik ben ook erg trots op de vele overwinningen die ze De Dansfabriek gebracht hebben. Naast het docent-zijn ben ik zelf ook nog steeds actief als danseres. Ik hou van het podium en alles wat hierbij hoort. Samen met een leuk team van danseressen verzorgen we vele optredens bij feesten en achtergronddans bij artiesten en in videoclips. Ik hoop mijn liefde voor dans nog vele jaren te delen met alle leerlingen, maar ook met de ouders van de leerlingen die op hun beurt weer genieten als ze hun kind zien stralen in de dansles.

Jayd Barbosa
Docent

Ik ben geboren in Zambales op de Filipijnen. Ik heb de opleiding Urban Dans aan het Creative College in Utrecht gevolgd en deze in 2014 met succes afgerond. Ik ben begonnen in mijn tienerjaren als B-boy (Breakdancer), maar moest toentertijd stoppen vanwege een polsblessure. Enkele jaren later besloot ik het weer op te pakken en nam lessen in diverse stijlen. Ik kwam in 2015 bij De Dansfabriek terecht via mijn klasgenoot en tegenwoordig ook collega Jasmine Waters. Sindsdien train ik de wedstrijdgroepen samen met de andere docenten en geef sinds kort ook Jump & Dance lessen bij de dansschool. Naast dans heb ik nog een grote passie voor videografie. Het visualiseren van creatieve ideeën op film vind ik één van de mooiste dingen om te doen. ''Dans is de uitlaatklep van de ziel. Het uitdrukken van emotie in bewegingen is het beste gevoel dat er is. Het mooiste wat ik als docent ervaar, is dat ik dit gevoel mag overbrengen op de leerlingen.''

Pim Schellekens
Docent

Ik ben ooit als danser bij de wedstrijdteams van De Dansfabriek begonnen. Nu ben ik ook docent bij De Dansfabriek en verzorg ik de lessen Boys Only. Dit zijn Hiphop lessen speciaal voor jongens , waarin ik meerdere Hiphop-stijlen combineer.

Gairon
Docent

Mijn naam is Gairon en ik kom uit Tilburg. Ik geef nu tien jaar hiphop les en heb ervaring met alle leeftijden en niveaus. Met mijn hiphop crew D-Crew heb ik meegedaan aan heel veel wedstrijden, optredens en tv-programma's. O.a. HGT 2011, Everybody Dance Now 2014 en Battle on the Dancefloor 2016. Samen met D-Crew en mijn andere wedstrijdgroepen heb ik veel van de wereld gezien, maar ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, zo ook het lesgeven aan de verschillende groepen bij De Dansfsbriek in Oosterhout. Let's gooo!

Communicatie & PR

Voor vragen over communicatie, PR en pers is De Dansfabriek te bereiken via communicatie@dedansfabriek.nl

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconVisit Our Blog