WORD LID VAN DE LEUKSTE DANSSTUDIO VAN OOSTERHOUT!

SCHRIJF JE NU IN
DE DANSFABRIEK KNALT TIJDENS SHOW ‘FORMIDABLE’

BY IN Nieuws, Uitvoering On 01-10-2014

Wat was het gaaf! En wat hebben we genoten met zijn allen! Ik heb het natuurlijk over onze show ‘Formidable’ in een circustent op het Slotjesveld afgelopen zondag. Ter ere van het 5-jarig bestaan van De Dansfabriek vonden we het leuk iets bijzonders te doen en of dat gelukt is? Nou en of! Een grote circustent met twee kleinere tenten stond dit weekend midden op het Slotjesveld, niet te missen.

Vroeg op

`s Ochtends vroeg rond 09:00 uur druppelden de dansers van De Dansfabriek de kleedruimtes op het Slotjesveld binnen. Twee kleinere circustenten naast de grote tent waar de show plaatsvond, dienden als kleedkamers. De tenten waren eerder die ochtend al gevuld met kledingrekken en dozen accessoires. De kostuums werden aangetrokken, de schminkmoeders kwamen in actie en de pasjes werden voor de laatste keer geoefend.

De bezoekers werden bij de circustent voor aanvang van de show met een warm welkom opgewacht door de mensen van Circus Sijm. Met het thema circus, hoe kan het ook anders, knalden onze dansers met de show ‘Formidable’ vier keer achter elkaar in de circuspiste. Vier keer een uitverkochte circustent vol met trotse ouders, opa’s, oma’s, enthousiaste familie en vrienden. Van clowns tot opstijgende ballonnen en van een knallende mix van alle wedstrijdteams tot een afsluiter met alle dansers, ‘Formidable’ was een groot succes.

Bedankt!

Het resultaat van vijf jaar De Dansfabriek was te zien in vrolijke en mooie dansen, goed gekozen kostuums en een leuke afwisseling van jong en oud, en verschillende dansstijlen. Een geslaagde show! Alle dansers nogmaals bedankt voor jullie inzet, energie en stralende gezichten in de circuspiste. En ook alle hulpouders bedankt voor jullie hulp, zonder jullie is er geen voorstelling. Het waren vier fantastische shows om niet snel te vergeten. Ons 5-jarig bestaan hadden we niet mooier en leuker kunnen vieren!

DVD

De show werd ook dit jaar weer gefilmd en vastgelegd door een aantal fotografen. De meeste foto’s staan inmiddels op Facebook en volgen ook snel op de website. Je kunt nu de DVD van show 1/2 of van show 3/4 bestellen bij De Dansfabriek voor €10,-. In de dansschool liggen bestelformulieren waarop je aan kunt geven welke DVD je wilt bestellen. Het bestelformulier kun je inleveren bij een van onze docenten inclusief de €10,- voor de DVD

En nu de jaarlijkse voorstelling weer voorbij is gaan we natuurlijk weer verder met een seizoen vol nieuwe dansen, dansplezier en heel veel gezelligheid!

 

 

 

 

 


SHARE THIS ON:

5 jaar ago / No Comments

1

OKT

No

Comments

De Dansfabriek

WRITE A COMMENT

achttien − negen =

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconVisit Our Blog